schade

europees schadeformulier

Autoschade wat nu?

Neem contact met ons op. Maak gebruik van ons schadeformulier om de schade alvast aan ons door te geven.

Wanneer de schade van dien aard is dat u nog kunt rijden, kunt u direct naar ons toe komen om de schade te laten opnemen en de werkzaamheden in te plannen.

Mocht de schade zo groot zijn dat u niet meer met de auto kunt rijden, dan halen wij uw auto op en krijgt u kosteloos vervangend vervoer en anders hebben wij haal en breng service. 

Europees schadeformulier

Het invullen van het Europees schadeformulier is erg belangrijk in verband met het de schade afhandeling. Heeft u geen Europees schadeformulier meer in uw bezit dan kunt u deze hier downloaden.

Het is van belang dat het formulier door alle betrokken partijen wordt ondertekend. Heeft u problemen met het invullen van het schadeformulier, dan helpen wij u daar graag bij.

Met het ingevulde schadeformulier kunnen wij vervolgens de schadeafhandeling met de verzekering regelen.

WA verzekerd

Bent u WA verzekerd en kan uw schade verhaald worden op een tegenpartij? Wij helpen u graag bij dit proces en kunnen u veel tijd en ergernis besparen. Rechtstreekse afhandeling met de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij is in de meeste gevallen mogelijk waardoor u zelf niets hoeft voor te schieten. Het enige wat u eigenlijk hoeft te doen is contact met ons opnemen, wij doen de rest.

Is de schade niet verhaalbaar en komt alles voor uw eigen rekening? Ook dan kunt u op ons rekenen. Er wordt altijd gekeken wat voor u de beste oplossing is, zodat u nooit teveel betaald. Zonder dat dit natuurlijk ten koste gaat van kwaliteit en veiligheid.

 

Kleine schade

Heeft u een kleine schade aan uw auto? Door gebruik te maken van moderne reparatietechnieken kunnen wij dit snel, vakkundig, duurzaam en tegen een scherpe prijs voor u herstellen.

Enkele voorbeelden:

  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Spot repair (kleine reparaties formaat A4)
  • Reparatie van krassen en steenslag
  • Ruitreparaties

bel ons nu

Top