Mijn Mobiliteit

Pech onderweg is nooit leuk.

Misschien kent u de situatie. U wilt de kinderen naar school brengen opeens gaat er een lampje branden in de auto; u heeft autopech! Helaas moet u meteen stoppen aan de kant van de weg. Of je wilt 's ochtends's naar het werk na de eerste nachtvorst, maar uw auto wil niet starten. Autopech is natuurlijk uitermate vervelend. Zeker wanneer u op tijd op het werk moet zijn.

De oplossing: mijn mobiliteit van autobedrijf Zuiderkogge van woonplaatsdekking tot aan het eind van een bestemming in Europa.

  • 24/7 Hulp bij pech onderweg
  • Europa dekking
  • Inclusief woonplaatsdekking
  • Gekoppeld aan kenteken
  • Vervangend vervoer
  • Repatriëring naar uw garage

 

Onderhoud & MijnMobiliteit Europa

Met een goed onderhouden auto kunt u de meest voorkomende pech gevallen voorkomen, wel zo prettig.
Daarnaast is het verstandig om onderhoud te laten uitvoeren om onnodige reparaties te voorkomen en voorkomen is nu eenmaal beter dan genezen. Want door regelmatig onderhoud kunt u voorkomen dat er dure reparaties nodig zijn.
Bij ons komt u in aanmerking voor MijnMobiliteit na een compleet uitgevoerde onderhoudsbeurt. Hiermee bieden wij u de zekerheid van hulp bij pech onderweg van woonplaatsdekking tot eindbestemming in heel Europa mocht u onverwacht toch maar pech worden geconfronteerd.
Wilt u meer informatie of mijn mobiliteitaanvragen? Neem dan even contact met ons op

Wat moet u doen als u autopech krijgt?

Zorg er altijd voor dat u de auto zo ver mogelijk recht aan de kant van de weg zet, mocht het mogelijk zijn zet de auto dan in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten, zorg er tevens voor dat u aan de rechterkant van de auto uitstapt. Gebruik uw gevarendriehoek en zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale. De MijnMobiliteit pechhulp Europa alarmcentrale staat 24/7 uur klaar. Wilt u ook 24/7 hulp bij pech onderweg of heeft u vragen neem dan contact met ons op.