Autoschade wat nu!?

Neem contact met ons op. Maak gebruik van ons schadeformulier om de schade alvast aan ons door te geven. Wanneer de schade van dien aard is dat u nog kunt rijden, kunt u direct naar ons toe komen om de schade te laten opnemen en begroten en eventueel de werkzaamheden in te plannen.

Indien de auto niet rijdbaar is kunt u contact met ons opnemen over passende oplossingen.

Europees Schadeformulier

Het invullen van het Europees schadeformulier is erg belangrijk in verband met het de schade afhandeling. Heeft u geen Europees schadeformulier meer in uw bezit dan kunt u deze hier downloaden.

Het is van belang dat het formulier door alle betrokken partijen wordt ondertekend. Heeft u problemen met het invullen van het schadeformulier, dan helpen wij u daar graag bij.

WA Verzekerd

Bent u WA verzekerd en kan uw schade verhaald worden op een tegenpartij? Wij helpen u graag bij dit proces en kunnen u veel tijd en ergernis besparen. Rechtstreekse afhandeling met de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij is in de meeste gevallen mogelijk waardoor u zelf niets hoeft voor te schieten. Het enige wat u eigenlijk hoeft te doen is contact met ons opnemen, wij doen de rest.

Is de schade niet verhaalbaar en komt alles voor uw eigen rekening? Ook dan kunt u op ons rekenen. Er wordt altijd gekeken wat voor u de beste oplossing is, zodat u nooit teveel betaald. Zonder dat dit natuurlijk ten koste gaat van kwaliteit en veiligheid.

Kleine Schade

Heeft u een kleine schade aan uw auto? Door gebruik te maken van moderne reparatietechnieken kunnen wij dit snel, vakkundig, duurzaam en tegen een scherpe prijs voor u herstellen.

Enkele voorbeelden:

  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Spot repair (kleine reparaties formaat A4)
  • Reparatie van krassen en steenslag
  • Ruitreparaties

Velgen

Heeft u schade aan één of meerdere velgen? Ook voor schade aan uw velgen bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen zowel stalen als lichtmetalen velgen weer helemaal in nieuwstaat maken. Dit geldt ook voor gepolijste velegen (velgen met een spiegelchroom effect.)

Image

Het proces van herstellen

Herstel van de autoschade begint met het demonteren van beschadigde onderdelen.

Deze worden eventueel vervangen door originele of aftermarket onderdelen. Beschadigde delen worden milieuverantwoord afgevoerd.  Als uw auto schade heeft opgelopen aan het chassis of de wielophanging, is het mogelijk dat uw auto opnieuw 'gericht' moet worden. We stellen de maatvoering af op de door de fabrikant opgegeven waarden met behulp van onze richtbank en uitlijnapparatuur. Vervolgens wordt de carrosserie uitgedeukt en zo nodig gericht op onze richtbank. Tevens kunt u bij ons terecht voor een schade calculatie.

Overig Spuitwerk

Industrieel Spuitwerk

Wij zijn naast het spuiten van auto's ook gespecialiseerd in industrieel spuitwerk. Met onze high-tech apparatuur spuiten we diverse producten voor particulieren of bedrijven, en dit in de door u gewenste kleur.

Wij hebben een professionele spuitcabine waarin de omstandigheden volledig geconditioneerd zijn om alles perfect te kunnen spuiten. We leveren het spuitwerk in alle kleuren en hanteren korte levertijden

Image

Kleurverandering geeft een andere kijk op uw keuken

Wilt u een nieuwe keuken? Een nieuwe kleur geeft al een heel andere kijk op het geheel. De kastjes kunnen overgespoten worden in de door u gewenste kleur. Dit kan in Hoogglans, Zijdeglans of Mat de keus is aan u.

Tevens kunnen de niet te demonteren delen ook op locatie worden gespoten.